top of page
Foto van schrijverMark Timo | De Interieur Club

Business Club Masterclass met ontwerpers Roelfien Vos en Pepijn Smit

Op donderdag 5 september is er weer een mooi event voor onze Business Club Members: De Interieur Business Club Masterclass bij Cosentino City in Amsterdam. De verdieping opzoeken met bekende ontwerpers die ons door hun mooie interieurprojecten meenemen.


Wij hebben ontwerpers Roelfien Vos en Pepijn Smit uitgenodigd om ons door 2 projecten te begeleiden. Een luxueus jacht en een kleurrijk retailproject. Hoe ging de conceptontwikkeling? Hoe is de ontwerper het project aangevlogen? Materialen- en kleurkeuze? En welke learnings kunnen ze ons meegeven? En uiteraard mogen de Business Club Members vragen stellen!



Ben jij erbij?

Deze Business Club Masterclass avond is exclusief voor onze Business Club Members! Ben je Business Club Member 2024 en heb je jezelf nog niet aangemeld? Meld je dan hier gratis aan met je code!


Ben je geen Business Club member en wil je meer weten over De Interieur Business Club 2025? Kijk dan even hier of stuur ons een email op contact@deinterieurclub.com



Business Club Masterclass: Dit zijn de projecten die wij gaan bespreken met ontwerpers Roelfien Vos en Pepijn Smit!

Ontwerper Roelfien Vos - Een luxueus jacht van 36 meter

Interieurontwerper Roelfien Vos heeft ontwerpen gemaakt voor jachten, woonhuizen en hospitality projecten. Na ervaring te hebben opgedaan in diverse commerciële functies, begon ze in 1999 haar carrière als interieurontwerper en medeoprichter van “De Blauwe Kamer”. In 2010 zette ze het gelijknamige ontwerpbureau voort als eigenaar en oprichter van Roelfien Vos Interior Design & Architecture.


In deze masterclass gaat Roelfien Vos het ontwerp van een semi-op maat gemaakte superjacht van 36 meter uitleggen. Het jacht biedt plaats aan tien gasten in een royale indeling van vijf passagiershutten. Wat komt er kijken bij het ontwerpen van een luxueus jacht? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen het ontwerpen van een huis en het ontwerpen van een jacht? Welke materialen en afwerkingen zijn meest geschikt voor jachtinterieurs?


Pepijn Smit | Winkelconcept Fabienne Chapot

Pepijn Smit heeft in 2018 S-P-A-C-E Projects opgericht. Hij heeft de winkels ontworpen voor bijvoorbeeld POLSPOTTEN, Ace & Tate, Stieglitz en Lynk & Co. Ook werkte hij mee aan de eerste zes Student Hotels. "Het begint altijd met goed luisteren en vragen stellen, we moeten tot de essentie komen. Ik wil het verhaal van een merk of product vertellen door middel van een ruimte, een fysieke ervaring" aldus Pepijn Smit in Elle Decoration 2024.


In deze masterclass gaat Pepijn Smit het retailproject bespreken van Fabienne Chapot. Wat komt er kijken bij het ontwerpen van een winkel? Fabienne Chapot staat bekend om de kleurrijke ontwerpen en opvallende prints, wat ook wordt doorvertaald in de winkels. Het interieurthema is in samenwerking met Pepijn Smit bedacht en bedoelt om een ode te brengen aan de vrouw die kleurrijk is, houdt van opvallen, vrouwelijk en gedurfd is. Dit is ook terug te zien in de vloeiende, ronde vormen en elegante materialen die gebruikt zijn voor het interieur.



Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page