top of page

De augustus zomergasten: Pien Rademakers, Micky Hoogendijk, Jetteke van Lexmond en Marcel Wanders!

Wat waren de vijf zomergasten in de maand juli inspirerend! Ook in augustus hebben wij deze zomerpodcastserie klaar staan voor jou. Deze laatste zomermaand hebben wij vier zomergasten. Iedere maandag om 12.00 uur een nieuwe aflevering!


Ben jij al klaar om aan de slag te gaan na hopelijk een lekkere zomer? Vanaf september zijn er weer mooie interieurevenementen. Zoals bijvoorbeeld GLUE Amsterdam met een speciale rol voor Pien Rademakers en Marcel Wanders. En in september begint natuurlijk seizoen 4 van De Interieur Club Podcast! Voordat het nieuwe seizoen start kan je deze maand nog luisteren naar onze zomergasten podcastserie!


Vanaf 1 januari begint de Business Club 2025! De PRESALE is inmiddels begonnen. Wil jij volgend jaar ook onderdeel zijn van deze groep ambitieuze interieurprofessionals. Wacht dan niet te lang met aanmelden! Kijk hier voor meer informatie.


De zomergasten van augustus
De zomergasten van augustus

De zomergasten van de maand augustus: Pien Rademakers, Micky Hoogendijk, Jetteke van Lexmond en Marcel Wanders


Pien Rademakers

Maandag 5 augustus: Curator Pien Rademakers

Als je afgelopen jaren een kunstbeurs bezocht hebt dan is de kans groot dat je Pien Rademakers tegengekomen bent. Met Rademakers Gallery doet Pien zo'n 12, 13 kunstbeurzen per jaar. Ze verscheept jaarlijks 1300 kunstwerken over de hele wereld.


Pien lanceerde dit jaar het Only Female Artists Platform. Ook is Pien dit jaar, samen met Mia Karlova en Marcel Wanders, uitgeroepen tot de nieuwe ‘Creative Citizens of Honour’ van GLUE Amsterdam, het design weekend in september. In deze aflevering gaat Mark Timo met Pien in gesprek over wat haar inspireert.


Micky Hoogendijk

Maandag 12 augustus: Kunstenaar Micky Hoogendijk

Deze week is te gast bij Carlein Kieboom kunstenaar Micky Hoogendijk. Na talloze omzwervingen over de wereld woont Hoogendijk sinds 2018 weer in Nederland. Eerst heeft ze in het Noord-Brabantse Hoogeloon haar eigen studio en galerie. In binnen- en buitenland stelt ze haar fotografie tentoon en, vanaf 2020, ook haar bronzen sculpturen.


In het voorjaar van 2023 keert Hoogendijk terug naar Amsterdam. Daar woont en werkt ze in het Amsterdamse School-monument Huize Zonnewijzer waar ook Gallery The Ones at Home is gevestigd, een samenwerking met tuinontwerper Erwin Stam. Op deze plek creëert Hoogendijk nieuw werk en toont dat op aanvraag.


Jetteke van Lexmond

Maandag 19 augustus: Styliste en Fashion Director Jetteke van Lexmond

Michiel de Zeeuw gaat in gesprek deze week met Jetteke van Lexmond. Een van Nederlands meest gerenommeerde stylisten en Fashion Director. Tijdens haar carrière heeft zij titels zoals ELLE Girl, Glamour en Vogue tot sleutelspelers binnen de Nederlandse media gemaakt. Van Lexmond heeft modeshows gestileerd voor Azzedine Alaïa, Max Mara en andere grote modehuizen.


Haar carrière omvat ook: het oprichten van Lexmond|Lexmond een sieradenmerk in samenwerking met koninklijke Asscher. Daarnaast is Jetteke een van de weinig ambassadeurs wereldwijd voor het prestigieuze huis van Chanel. Haar energie en tijd staat de laatste jaren vooral in het teken van de maan en het verspreiden van deze mooie informatie wereldwijd.


Marcel Wanders

Maandag 26 augustus: Ontwerper Marcel Wanders

De laatste podcast van de zomergasten serie is een mooi gesprek tussen Eva van de Ven en ontwerper Marcel Wanders. Marcel is een toonaangevend product- en interieurontwerper. Met zijn ontwerpstudio is hij verantwoordelijk voor meer dan 1.900 iconische product- en interieurontwerpen


Marcel is de eigenaar van Moooi en bekend over de hele wereld. Hij heeft ontwerpen gemaakt voor particuliere klanten en premiummerken zoals Alessi, Amsterdam Airport, Audi, Baccarat, Bisazza, Christofle, Kase Corporation/ Decorte, Flos, KLM , Hyatt Hotels Corporation, LH&E Group, Louis Vuitton, Miramar Group, Morgans Hotel Group en tientallen anderen.


Heb je de 5 zomergasten van de maand juli al beluisterd? Luister de afleveringen hier terug!




Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page