top of page

GLUE Amsterdam countdown: nog 15 dagen te gaan!

Dit jaar is onze netwerkborrel voor de interieurbranche tijdens GLUE Amsterdam bij VANMOKUM in Amsterdam Noord. GLUE is het designweekend van 19 tot en met 22 september, waarin Amsterdamse ontwerpers, architecten, showrooms en galeries hun deuren openen.



Wat is er te doen tijdens GLUE Amsterdam?

Wij zijn alle tips aan het verzamelen voor GLUE Amsterdam en gaan deze volgende week delen in onze wekelijkse nieuwsbrief. De Interieur Club is community partner van GLUE. Jaarlijks organiseren wij hét netwerkevent tijdens GLUE. Maar er is nog meer te doen!


Gratis toegang tot GLUE in the Dark bij VANMOKUM!

Ons netwerkevent voor de interieurbranche is helemaal uitverkocht en om 21:00 uur (tot heel laat) is op dezelfde locatie na onze netwerkborrel, GLUE in the dark. Met jouw ticket voor de netwerkborrel krijg je gratis toegang mits je voor 19:30 uur binnen bent op onze netwerkborrel. En er is een veelbelovende dj-line up: PIET HEIN EEK - RICK VINTAGE - MR.SPEAK.



VANMOKUM

De locatie dit jaar is bij VANMOKUM in Amsterdam-Noord. Vanuit de prachtige studio in Amsterdam ontwerpen, ontwikkelen en bewonderen ze mooie en unieke producten. VANMOKUM is eigenaar van de merken Graypants, Frama, Au Illuminate, Piet Hein Eek Lightning, Japth en Seletti. Elk merk heeft een andere stijl en verhaal.



Wat is er nog meer te doen tijdens GLUE Amsterdam?


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page