top of page

Seizoen 4 van De Interieur Club Podcast is begonnen!

Ready voor september? Het gaat een drukke maand worden want er is veel te doen in de interieurbranche. Bijna iedere week veel interieurbeurzen en evenementen die interessant zijn voor interieurprofessionals. Check onze interieur agenda voor de beste evenementen en natuurlijk de gasten in De Interieur Club Podcast!


Deze maand is ook onze wekelijkse podcast weer van start gegaan. We zijn alweer bij seizoen 4 en zoals ieder seizoen zijn er weer mooie ontwikkelingen! Mark Timo is natuurlijk weer van de partij en dit seizoen is er een nieuwe maandelijkse host, zijn er mooie podcastseries en is er een nieuwe vaste maandelijkse Business Club Talk over ondernemen in de interieurbranche met een aantal Business Club members die hun ervaringen delen.


Iedere maandag vanaf 12.00 uur staat er een nieuwe aflevering van De Interieur Club Podcast in je favoriete podcast app!


De gasten en onderwerpen van de maand september van De Interieur Club Podcast!



Maandag 2 september | Business Club Talk: Geld verdienen als interieurprofessional

Mark Timo gaat in gesprek met een aantal Business Club members aan zijn keukentafel. De members delen hun ervaringen en verhaal in het ondernemen in de interieurbranche. Praktische onderwerpen worden besproken met veel tips van de members over hoe jij beter kan ondernemen.


Waar zijn zij tegenaan gelopen en waar lopen zij tegenaan in het ondernemen? In de aflevering twee Business Club members over geld verdienen als interieurprofessional. Te gast zijn interieurontwerpers Jolanda Diks en Djaranda Vennink.


Maandag 9 september | Wat is er aan de hand in de interieurbranche?

Wat is er aan de hand in de interieurbranche? Veel interieurbedrijven hebben een lastige periode. In deze podcast gaan wij duiden waar dat aan zou kunnen liggen.


Na een enorme boost tijdens Covid periode ervaren veel bedrijven een terugloop van omzet. Komt dat door de situatie in de woningmarkt? Door de loonkosten die gestegen zijn en hoe zit het met het vertrouwen van de consument? Te gast zijn Okke Albers van Studio Henk, consultant Aaron van Bindsbergen en Jeroen Glas van interieur Carriere.


Maandag 16 september | Het ontwerpen van een luxueus jacht met interieurontwerper Roelfien Vos

Wat komt erbij kijken bij het ontwerpen van het interieur van een luxueus jacht? Daar gaat Mark Timo met de gasten in deze aflevering dieper op in.


Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen het ontwerpen van een huis en het ontwerpen van een jacht? Welke materialen en afwerkingen zijn het meest geschikt voor jachtinterieurs? En hoe combineer je luxe met functionaliteit, vooral in beperkte ruimtes zoals een jacht? Te gast zijn interieurontwerper Roelfien Vos en Randolf van Kuik van Zimmer + Rohde.


Maandag 23 september | Keramiek van vloer tot meubel - 4 verrassende toepassingen voor je projecten

Te gast in deze podcast zijn Reinier Spaan van KeraStone en interieurontwerper Babbet Duijkers.

Babbet houdt van omvangrijke projecten waarbij alles met elkaar samenwerkt. Ze focust zich op nieuwbouw en complete renovaties, waarbij ze in het gehele traject actief betrokken is.


Reinier en Babbet gaan jou inspireren over de verschillende toepassingen van keramiek. Welke mogelijkheden zijn er met keramiek en hoe kan je dat toepassen in je interieurprojecten? Je hoort het in deze aflevering!


Maandag 30 september | Evelien Reich in gesprek met ontwerper Kiki van Eijk

Evelien Reich gaat iedere laatste maandag van de maand een aflevering presenteren waar zij in gesprek gaat met een bijzondere designer. In haar loopbaan heeft ze altijd dicht op de designwereld gezeten als stylist, editor-in-chief en als jurylid van diverse designprijzen.


In een ver verleden heeft Evelien zelf de kunstacademie gedaan. Daar heeft ze vooral geleerd dat ze zelf niet de beste ontwerper is. Evelien is daarom erg geboeid door mensen die wel goed kunnen ontwerpen. Evelien staat te trappelen om de ontwerpers het hemd van het lijf te vragen. Haar eerste gast in de aflevering van september is een van de meest toonaangevende ontwerpers van Nederland ontwerper Kiki van Eijk.


Heb jij onze zomergasten podcastserie al beluisterd? Deze zomer hadden wij negen bijzondere gasten. Luister ze hier terug!


Comments


Heb je een vraag of wil je samenwerken?

Stuur ons een email:
contact@deinterieurclub.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en interieurnieuws:

Bedankt voor het abonneren!

  • Instagram De Interieur Club
  • linkedin
  • Spotify
  • Apple Music
  • De Interieur Club Podcast
  • Black Youtube Icoon
bottom of page